apariții în presă și media

De-a lungul carierei sale, Dr. Mădălina Trofin a apărut în diverse publicații online și tipărite, a scris numeroase articole de specialitate, a fost invitată la emisiuni TV și a participat la evenimente în calitate de specialist ortodont.

articole online

Aparate dentare moderne la adulți și copii

Dacă înainte era o adevărată stigmă să porți aparat dentar, azi e considerat a fi chiar cool. Copiii din ziua de azi își doresc să poarte apart dentar modern, chiar dacă nu au nicio problemă. De ce? Aparatele dentare au evoluat foarte mult, nu mai sunt voluminoase și acoperă foarte puțin din suprafață dintelui. 

interviu madalina trofin business 100

În interviul pentru Business 100, Mădălina Trofin vorbește despre serviciile medicale de înaltă calitate.  Specializată în tratamentul ortodontic al pacienților adulți, Dr. Trofin definște succesul în business-uldin România prin echilibristică permanentă între logistica firmei și practica din cabinetul medical.

5 mituri despre aparatele dentare demodate

Pacienții se întreabă uneori dacă fac bine sau nu atunci când aleg să poarte un aparat dentar. Cu siguranță că unii sunt influențați de ideile preconcepute în ceea ce privește aceste dispozitive medicale. Dr. Mădălina Trofin a demontat oate miturile care circulă despre aparatele dentare.

5 ticuri nesănătoase întâlnite la copii

Stă cu degetul în gură chiar dacă a ajuns mare, e bâlbâit, îşi scrâşneşte dinţii sau merge pe vârfuri? Sunt ticuri care apar la copii pe fondul stresului. Dr. Mădălina Trofin atrage atenţia asupra problemelor ortodontice și a necesității corectării acestoră cât mai rapid de la depistare.

Suzeta, un obicei nesănătos la bebeluși

Folosirea suzetei în primii ani de viaţă, consumul de dulciuri, lipsa unei igiene a gurii chiar dinainte de apariţia dinţilor de lapte, toate acestea sunt greşeli care pot afecta dantura unui copil. Mădălina Trofin  dezvăluie câteva lucruri esenţiale pe care orice părinte trebuie să le ştie.

Alăptarea asigură o dentiție sănătoasă

Beneficiile alăptatului exclusiv la sân sunt de ordin nutrițional, emoțional, psihologic, dar ajută și la creșterea oaselor craniului, la dezvoltarea armonioasă a feței și la o dentiție sănătoasă a copilului. Dr. Mădălina Trofin vorbește explică totul despre asta.

publicații

emisiuni

evenimente

+40 743122407