Despre Dr. Madalina Trofin

madalina_trofin_medic_ortodont_bucuresti_21

În cei peste 12 ani de experiență în ortodonție, Dr. Madalina Trofin, medic specialist ortodont, a tratat numeroase cazuri complexe, pentru pacienți de toate vârstele. Este certificată în toate tehnicile moderne de îndreptare a dinților, inclusiv tehnica invizibilă cu bracketuri linguale (sistemele Incognito, Win și Harmony), sisteme autoligaturante (Damon), gutiere transparente (Invisalign si Clear Aligner) și miniimplanturi ortodontice.

Dr. Madalina Trofin are un fond teoretic puternic, participă la numeroase congrese de specialitate, este lector atât in țară cât și în străinatate, are aptitudini antrenate și o expertiză bogată.

Din anul 2018, este membru al Societații Europene de Ortodonție și este orientată spre folosirea sistemelor ortodontice cât mai puțin vizibile.

madalina_trofin_medic_ortodont_bucuresti_22
madalina_trofin_medic_ortodont_bucuresti_23

Pe lângă dedicarea academică, Dr. Mădălina Trofin se implică activ în awareness-ul aparatelor dentare din România.

În numeroasele apariții din presă și TV, Dr. Trofin vorbește despre miturile și preconcepțiile existente despre aparatele dentare, le demontează și te încurajează să nu te lași acaparat de prejudecățile și părerile conform cărora aparatele dentare sunt demodate și inestetice.

prieteni care au devenit pacienți, pacienți care au devenit prieteni

Să porți aparat dentar nu este demodat, este cool! Prin Braces are cool, Dr. Mădălina Trofin a început o campanie de conștientizare și o luptă împotriva prejudecăților. Aparatele dentare nu sunt demodate și nici inestetice, sunt un accesoriu necesar pentru un zambet sănătos și mult dorit! #bracesarecool

madalina_trofin_medic_ortodont_bucuresti_24