before & after 

Specializată în tratamentul ortodontic al pacienților adulți, Dr. Mădălina Trofin obține cele mai bune rezultate, alegând de fiecare dată aparatul dentar potrivit fiecărui pacient. Indiferent de complexitatea cazului, dificultatea afecțiunii, exigentele fizionomice sau tipul de aparat dentar ales, zâmbetul obținut va fi cu siguranță cel la care ai visat.

De ce să porți aparat dentar?

Îmbunătățire Estetică

Aspectul estetic a devenit tot mai important în viața socială și mulți pacienți resimt nevoia îndreptării dinților pentru o mai bună integrare socială. Dar a avea dinții corect aliniați pe arcade nu reprezintă doar un avantaj în contextul personal sau profesional, ci reprezintă mai degrabă garanția păstrării sănătații întregului aparat dento-maxilar.

Sănătate Orală

Dinții strâmbi sunt mai predispuși la apariția cariilor interdentare, întrucât manoperele uzuale de igiena nu sunt suficiente pentru o curațare corectă.  Dinții care sunt ieșiti în afară, proeminenți, sunt mai predispuși la accidente și la fracturi, lucru demonstrat de toate statisticile din domeniu. Soluția? Aparatele ortodontice!